Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 14:27

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΔΩΡΙΟ 3-0: Νίκη ελπίδας με δέκα παίκτες

Γράφτηκε από τον

Ζωντανό στη μάχη για την παραμονή στην Α' τοπική έμεινε το Διαβολίτσι, καθώς νίκησε χθες με 3-0 το Δώριο στο ντέρμπι των ουραγών.

 Ο ΑΟΔ μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Αντίθετα το Δώριο παραμένει στην τελευταία θέση και στο -8 από τη γραμμή σωτηρίας, μετρώντας 12 σερί ήττες.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες. Στο 47' ο Βουρνάς έκανε το 1-0, αλλά στο 55' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το Διαβολίτσι πέτυχε το 2-0 στο 60' με τον Μουρούσια και "σφράγισε" τη νίκη στο 67' με το Μπεγέτη, ο οποίος είχε στη συνέχεια δοκάρι με ανάποδο ψαλιδάκι.  Το Δώριο είχε θετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες με τους Ψωρομύτη, Μαυροειδάκο, Σκέντζο και το "πλήρωσε".

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σταθάς, Κωστόπουλος (62' Πάλιας), Παπαλέξης, Γερμάνης, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Μαρής (74' Δημητρίου), Μπεγέτης (80' Χότζα), Μουρούσιας, Βουρνάς. 

 

ΔΩΡΙΟ: Παντελής (65' λ.τρ. Δήμας), Κωτσάκης (52' λ.τρ. Ζάγουρας), Γκιάτα, Γκότσης, Μωράκης, Δεσπολάρι, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Σκέντζος (80' Λιόγας), Μαυροειδάκος.