Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 14:30

Θέλει να «δέσει» Μανωλά η Ρόμα

Γράφτηκε από τον
Θέλει να «δέσει» Μανωλά η Ρόμα

Διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Ρόμα, θορυβημένη από το έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι.

 

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει ακόμα και 40 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Μανωλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Θορυβημένη από το ενδιαφέρον της Τσέλσι, αλλά και της Άρσεναλ στο παρελθόν, η Ρόμα σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με την πλευρά του Μανωλά για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ήδη, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Μανωλάς φέρεται να έχει ζητήσει καλύτερους όρους στο συμβόλαιό του με τους «Τζιαλορόσι», το οποίο λήγει το 2019 και αποφέρει στον Έλληνα αμυντικό ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον το «μπαλάκι» βρίσκεται στα χέρια της Ρόμα, η οποία πρόκειται να ανοίξει διαπραγματεύσεις μαζί του.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν οι Ρωμαίοι καταφέρουν και τερματίσουν δεύτεροι στη Serie A, παίρνοντας απ' ευθείας το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου. Κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με τη Ρόμα να καλύπτει πιο άνετα τις απαιτήσεις του Μανωλά σε ένα νέο συμβόλαιο.

Πηγή: sdna.gr