Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 16:11

Έτσι θα τιμήσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον Κρόιφ

Γράφτηκε από τον
Έτσι θα τιμήσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον Κρόιφ

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό «El Classico» έχει ξεκινήσει και μαζί της και οι ετοιμασίες των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα για να τιμήσουν τον Γιόχαν Κρόιφ.

Μέχρι στιγμής πάνω από 30.000 άτομα έχουν επισκεφτεί το «Καμπ Νόου» για να αποτίσουν φόρο τιμής στον «ιπτάμενο Ολλανδό» ωστόσο όλα δείχνουν πως οι εκδηλώσεις λατρείας για το θρυλικό Νο 14 της «ασπρόμαυρης Θεάς» θα κορυφωθούν στο «classico». Η καταλανική «Sport» αποκάλυψε πως οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» θα σχηματίσουν ένα κορεό για να τιμήσουν τον Κρόιφ.

«Ευχαριστούμε Γιόχαν» (Graciès Johan) θα είναι τα λόγια που θα εμφανιστούν στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με το εν λόγω μέσο οι οπαδοί θα εκφράσουν μέσω συνθημάτων την επιθυμία τους για την μετονομασία του γηπέδου σε «Γιόχαν Κρόιφ».

Μάλιστα, σε πρόσφατο γκάλοπ που έκανε η καταλανική «Sport» αναφορικά με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να τιμηθεί η μνήμη του Κρόιφ, το 65% τάχτηκε υπέρ της μετονομασίας του σταδίου, ενώ ένα ποσοστό 28% ζήτησε να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Κρόιφ έξω από το σπίτι της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: sentragoal.gr