Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 19:51

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Τα... ρέστα της για πρωτάθλημα στην Πύλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Τα... ρέστα της για πρωτάθλημα στην Πύλο

 

Την τρίτη σερί νίκη πανηγύρισε το Σάββατο η Κυπαρισσία απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών (3-0), αλλά το "δώρο" που περίμενε το βράδυ από τον Α.Ο. Φαραί δεν ήρθε.

Ο πρωτοπόρος Τσικλητήρας πέρασε νικηφόρα από την Καλαμάτα και κράτησε το +6 από την τριφυλιακή ομάδα, με την οποία θα ανταμώσει την προσεχή Κυριακή στην Πύλο. Ενα ματς τελικός για τον ΑΟΚ, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Ακόμα βέβαια και αν κερδίσει η κατάσταση δεν θα είναι στα χέρια του, καθώς θα πρέπει να κάνει στη συνέχεια το "3 στα 3" και ο Τσικλητήρας να έχει και άλλες απώλειες βαθμών. Με διπλό όμως θα αγχώσει τον πρωτοπόρο. 

Γι' αυτό και στην Κυπαρισσία δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες για το πρωτάθλημα.

"Θα πάμε να  παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η Πύλος παίζει για δύο αποτελέσματα και εμείς μόνο για τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν τα παρατάμε", το σχόλιο του προπονητή Γιάννη Δανίκα, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα με τα Αρφαρά: "Παίξαμε ωραία μπάλα, είχαμε τρία γκολ, δύο δοκάρια και ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα". 

Να σημειωθεί ότι η Κυπαρισσία θα δώσει διαδοχικά τα ντέρμπι με Τσικλητήρα και Πάμισο, με την διαφορά ότι αυτό με τους Νησιώτες είναι εντός έδρας.

 

Η προετοιμασία για την Πύλο ξεκίνησε χθες και πλην του Γιάννη Καμποσιώρη δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ο Φώτης Παναγόπουλος ανεβάζει στροφές και θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή.