Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 13:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρελθόν οι Χρήστος & Γιάννης Τρίψας, Κορομηλάς και Τουρλίδας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρελθόν οι Χρήστος & Γιάννης Τρίψας, Κορομηλάς και Τουρλίδας

Ο Πάμισος ηττήθηκε το Σάββατο για πρώτη φορά φέτος στη Μεσσήνη από τον Α.Ο. Φαραί (0-2) και έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Α' τοπική.

Ακόμα πάντως και αν κέρδιζε το πρωτάθλημα είχε χαθεί, μιας και ο Τσικλητήρας Πύλου νίκησε την Κυπαρισσία και αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλητής Μεσσηνίας. Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Πάμισο. Γι' αυτό και η διοίκηση ξεκίνησε την εκκαθάριση του έμψυχου υλικού, σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα έξοδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Παρελθόν λοιπόν αποτελούν οι Γιάννης και Χρήστος Τρίψας (φωτό), καθώς και οι Βασίλης Τουρλίδας και Απόστολος Κορομηλάς. Οι δύο πρώτοι έφυγαν για Αθήνα και οι Τουρλίδας, Κορομηλάς επέστρεψαν στο Αγρίνιο. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει και άλλη αποχώρηση.

Ο Πάμισος θα αγωνιστεί με νεαρούς κυρίως παίκτες τόσο στο προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι με την Κυπαρισσία, όσο και με τον Αστέρα Αρφαρών )εντός) και Τσικλητήρα Πύλου (εκτός) την τελευταία αγωνιστική. Να σημειωθεί ότι οι Νησιώτες είναι 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και δύο από την Κυπαρισσία, με την οποία θα αναμετρηθούν το προσεχές Σάββατο. 

Την Τετάρτη το τουρνουά ακαδημιών

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνει αύριο Τετάρτη ο Πάμισος στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους με βάση το παιδί". 

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες Ακαδημία Πάμισος, Δαναός, Ηρακλής Καλαμάτας, Αίας Καλαμάτας. 

Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης με διαιτητές του ΣΔΠ Μεσσηνίας.  Στις 4 μ.μ. θα παίξουν η Ακαδημία Πάμισος με τον Δαναό και στις 5 μ.μ. ο Αίας με τον Ηρακλή. Στις 6 μ.μ. θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στις δύο ηττημένες ομάδες και στις 7 μ.μ. ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις νικήτριες ομάδες. 

 

Μετά την λήξη των αγώνων θα γίνει η απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες.