Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 13:07

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εχασε το πρωτάθλημα, κέρδισε το χειροκρότημα

Γράφτηκε από τον

 

Στενοχώρια και απογοήτευση υπάρχει στην Κυπαρισσία την επομένη του ντέρμπι με τον Τσικλητήρα. Ο ΑΟΚ έχασε το ματς στην Πύλο με 3-2 και συνάμα τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. 

Η Τριφυλιακή ομάδα στάθηκε πολύ καλά και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων της Πύλου, ενώ και η διοίκηση των πρωταθλητών Μεσσηνίας έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη φετινή πορεία.

Το ίδιο βέβαια έκανε και η περσινή πρωταθλήτρια σε μια κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού. 

Ο ΑΟΚ έπαιξε τα… ρέστα του στην Πύλο και βρέθηκε κοντά στη νίκη που θα μείωνε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τον Τσικλητήρα και ενώ θα απέμειναν 3 αγωνιστικές, αλλά στο τέλος δεν πήρε ούτε το βαθμό.

"Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς, γιατί είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Αντιδράσαμε κάναμε δύο γκολ, όμως παρότι ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες πληρώσαμε δύο στιγμές αδράνειας", λέει στο "Notosport" ο προπονητής της Κυπαρισσίας Γιάννης Δανίκας, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ομάδας.

"Θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και μας βοήθησε σ' ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, κάνοντας του δώρο τη νίκη. Δυστυχώς παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν τα καταφέραμε και στενοχωρηθήκαμε όλοι".

Ο Γ. Δανίκας ξεκαθαρίζει πάντως ότι η Κυπαρισσία δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη στη συνέχεια και ειδικά στο ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πάμισο: 

 

"Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν και κοιτάμε το ντέρμπι με τον Πάμισο, όπου στόχος είναι η νίκη για λόγους γοήτρου και γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα".