Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 11:59

Ο Αίας νικητής στο τουρνουά ακαδημιών της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

 

Τέσσερις ομάδες που καλλιεργούν εδώ και χρόνια με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης. 

 

Τα παιδιά της Ακαδημίας Παμίσου, του Αίαντα, του Δαναού και του Ηρακλή Καλαμάτας είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να παίξουν αντυαγωνιστικά παιχνίδια στο τουρνουά που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους με βάση το παιδί" και τους παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αίας που νίκησε στον τελικό τον Δαναό με 2-0, με τέρματα που πέτυχαν ο Αντεμάι με πέναλτι και ο Πανταζής. Στον μικρό τελικό ο Πάμισος νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας με τέρμα του Μίροσλαβ και πήρε την τρίτη θέση.

Στους ημιτελικούς που είχαν προηγηθεί, ο Δαναός είχε νικήσει τον Πάμισο με 2-0 με τέρματα των Κουτσουρόπουλου και Κλάδη ενώ στον άλλον ημιτελικό ο Αίας είχε νικήσει 2-0 τον Ηρακλή με γκολ των Πανταζή και Παπαγιαννόπουλου. 

Όλα τα ματς πάντως πρόσφεραν ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές στους γονείς και φίλους των παιδιών που τους παρακολούθησαν. 

Την απονομή στην νικήτρια ομάδα του Αίαντα έκανε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Σπύρος Κρασακόπουλος. Στον δεύτερο Δαναό το κύπελλο και τα μετάλλια απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδσς Οικονομίδης, στον τρίτο Δαναό ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσσήνης Γρηγόρης Γρηγορόπουλος και στον Ηρακλή ο αντιπρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης. Τα διπλώματα στο διαιτητικό τρίο έδωσε ο παράγοντας του Ηρακλή Καλαμάτας μιχάλης Κουτίβας. 

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Γιαννόπουλος, Γιαννέτσος και Μιχαλόπουλος. 

Για τον Αίαντα, που είχε προπονητή τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο, αγωνίστηκαν οι Μπαχράμης, Γκούζος, Παπαθεοδωρίδης, Κουλουμπός, Στραβάκος, Αντεμάι, Μπαζίγος, Καλογερόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ζαχαριάς, Πανταζής, Τσούκλερης, Κωστέας, Παπαγιαννόπουλος, Καραβίτης, Καραχάλιος, Κουκούτσης. 

Για τον Δαναό, που είχε προπονητή τον Πέτρο Δημόπουλο, αγωνίστηκαν οι Κοντογιώργης, Ψυχογιάννης, Μεμα, Μπούνας, Σπάλας, Φιλίππου, Κλάδης, Κωτσάκης, Βρυώνης, Κουτσουρόπουλος, Ντάκουρης, Δεδούσης, Γ. Αρβανίτης, Ηλ. Αρβανίτης, Μουσελίνος, Λεμπέσης, Μωραγιάννης. 

Για την Ακαδημία Πάμισος που είχε προπονητή τον Βασίλη Αλεβίζο, αγωνίστηκαν οι Γ. Οικονομόπουλος, Π. Οικονομόπουλος, Τσιλιβής, Μίροσλαβ, Θάνος Φράγκος, Παν. Φράγκος, Στ. Φράγκος, Στασινόπουλος, Μισός, Γ. Χαρλέπας, Αχ. Χαρλέπας, Ηλιόπουλος, Τσίχλης, Μυστριώτης, Παπαγεωργακόπουλος, Μπορχάρ, Ντίσα. 

Για τον Ηρακλή Καλαμάτας που είχε προπονητή τον Δημήτρη Νικολακέα, αγωνίστηκαν οι Βαγιακάκος, Καψαμπέλης, Αλκετ, Καλάσης, Κορμπής, Παναγόπουλος, Αρμπερ, Ρον. Κανανάι, Κλ. Κανανάι, Τσίνα, Ρηγανάκος, Μάλαμας, Αδαμόπουλος.