Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 19:45

Καρέλης: "Στην Ελλάδα όταν δεν νικάς κινδυνεύεις"!

Γράφτηκε από τον

Τη δυνατότητα να απολαύσει το ποδόσφαιρο έχει στο Βέλγιο ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος από τον Ιανουάριο είναι παίκτης της Γκενκ και μάλιστα πηγαίνει πολύ καλά. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην βελγική ιστοσελίδα «Voetbalkrant» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι στην Ελλάδα οι απαιτήσεις που υπάρχουν από τους ποδοσφαιριστές ξεπερνούν τα όρια.

 

Αρχικά δήλωσε: «Δεν μπορούν να συγκριθούν οι συμπεριφορές, πρέπει να τις βιώσεις για να τις καταλάβεις. Οι οπαδοί είναι πολύ πιο απαιτητικοί. Όταν αγωνίζεσαι, ακούς συνεχώς τις φωνές τους. Ζητάνε όλο και περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Μερικές φορές, οι απαιτήσεις του είναι απλά εξωπραγματικές. Ειδικά όταν φοράς τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός, η πίεση είναι εξωπραγματικά. Εάν δεν νικάς σε κάθε παιχνίδι, τότε ο κόσμος μπορεί να σε σκοτώσει!».

Επιπλέον, ρωτήθηκε για την Εθνική Ελλάδα και φάνηκε αισιόδοξος: «Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ, αλλά δεν υπήρχε η ομαδικότητα και η ενότητα στο παιχνίδια, δεν ήμασταν ομάδα. Το μέλλον μας δείχνει ευοίωνο. Με τον νέο προπονητή, δουλεύουμε σκληρά για να επιλύσουμε τα προβλήματα μας».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR