Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 13:12

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ελεύθερος ο Παπανικολόπουλος - Την Πέμπτη αποφασίζει η ΕΠΣΜ για την τύχη του αγώνα με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

 

 

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Κλεομένης Παπανικολόπουλος και αφέθηκε ελεύθερος για να δικαστεί αύριο Τετάρτη στο αυτόφωρο.

Ο παίκτης της Σπερχογείας, ως γνωστόν, συνελήφθη την Κυριακή για πρόκληση σωματικής βλάβης και για παράβαση της Νομοθεσίας για τον αθλητισμό. Σύμφωνα βέβαια με τα όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι Γιώργος Μπλάνας για τον τραυματισμό του βοηθού Παναγιώτη Σερεμέτη στην αναμέτρηση Απόλλωνας - Σπερχογεία που διεκόπη στο 57ο λεπτό. 

Ο Παπανικολόπουλος, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής και καθόταν στην εξέδρα, πέταξε σύμφωνα πάντα με τον διαιτητή του αγώνα ένα μπουκάλι στο βοηθό Σερεμέτη, ο οποίος ζαλιζόταν (το δέχτηκε στο πρόσωπο) και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ετσι ο Σερεμέτης πήγε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και η αστυνομία συνέλαβε τον Παπανικολόπουλο.

Οι άνθρωποι της Σπερχογείας, όπως και πολλοί άλλοι φίλαθλοι, υποστηρίζουν ωστόσο ότι ο εν λόγω παίκτης δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και άδικα περνά αυτή την περιπέτεια!

Οσον αφορά την τύχη του αγώνα, που όταν διακόπηκε ήταν 1-0 υπέρ του Απόλλωνα, θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ στη συνεδρίαση της Πέμπτης. 

Με βάση το φ.α. η Σπερχογεία κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά, αλλά και να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ ο παίκτης, αν η επιτροπή δεχτεί ότι είναι υπεύθυνος, θα τιμωρηθεί με τουλάχιστον δέκα αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

 

Μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω - κάτω στο βαθμολογικό πίνακα της Α' τοπικής και η Σπερχογεία κινδυνεύει πλέον περισσότερο από ποτέ με υποβιβασμό στην Α1 τοπική.  Γι' αυτό και η διοίκηση δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα έτσι και ήδη έχει επαφές με νομικούς ώστε να προχωρήσει σε ενέργειες.