Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 15:08

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: «Το μυαλό μας στο πρώτο ματς με Ολυμπιακό Γυθείου», λέει ο Β. Κούβαλης

Γράφτηκε από τον

 

Το μυαλό τους στραμμένο στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου με τον Ολυμπιακό Γυθείου έχουν όλοι στη Δόξα Μεγαλόπολης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο.

 

Aυτό υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Κούβαλης μιλώντας χθες στο "Notos": «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός Γυθείου γιατί είναι το πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό. Γενικά, όμως για τους αντιπάλους μας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα έχω να πω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για άνοδο. Δεν υπάρχει κάποια που να είναι το φαβορί. Όσο για το παιχνίδι η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα παρότι βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα κατάλληλα κάνοντας μια μίνι προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 15 Μαΐου στον πρώτο αγώνα στο Γύθειο.».

Η Δόξα στέφθηκε για 9η χρονιά πρωταθλήτρια Αρκαδίας επικρατώντας 3-1 του Πανθυρεατικού σε αγώνα μπαράζ που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Αστέρας Τρίπολης μιας και οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 66 πόντους, ενώ και είχαν από 21 νίκες και 3 ισοπαλίες.

 

Σχετικά με τον αγώνα μπαράζ που έκρινε τον πρωταθλητής Αρκαδίας, ο έμπειρος προπονητής μας είπε: «Φτάσαμε να παίξουμε όλη τη χρονιά σε ένα παιχνίδι. Εμείς είχαμε μία σταθερή πορεία όλη τη χρονιά. Σίγουρα και η ομάδα του Πανθυρεατικού έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και δίκαια έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο. Από εκεί και πέρα η ομάδα μου στον αγώνα μπαράζ παιχνίδι ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη διοίκηση που κάνει μια προσπάθεια τα 3-4 τελευταία να φέρει την ομάδα στην κορυφή και τα κατάφερε, καθώς επίσης και στον κόσμο που ήταν η ευχάριστη έκπληξη με την παρουσία που είχε στο μπαράζ».