Σάββατο, 24 Αύγουστος 2013 00:30

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Μεσσηνίας με δύο νοκ - άουτ ματς

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν έφθασε, καθώς σήμερα Ασπρόχωμα - Ομόνοια θα αναμετρηθούν με έπαθλο το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Τη σκυτάλη θα πάρουν αύριο ο Παπαφλέσσας Χώρας με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.


Αυτά είναι και τα μοναδικά ματς που θα γίνουν για την πρώτη φάση του θεσμού. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι νοκ - άουτ.
Ετσι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν προκύψει νικητής, τότε η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Στο σημείο αυτό ας δούμε αναλυτικά τα τελευταία νέα των τεσσάρων ομάδων.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
Μετά από δώδεκα μέρες προετοιμασίας το Ασπρόχωμα θα δώσει απόψε το πρώτο του παιχνίδι, καθώς δεν έχει παίξει ούτε φιλικό. Ως εκ τούτου η ομάδα είναι ανέτοιμη με δεδομένη ότι ο βασικός στόχος είναι η καλή πορεία στη Β' τοπική.
Παρ' όλα αυτά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης απέναντι σ' ένα δυνατό αντίπαλο. Ο Πέτρος Χιώτης με το συνεργάτη του Στέλιο Παπαδόπουλο υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον Παναγιωτόπουλο που θα προφυλαχθεί.
Στον αντίποδα η Ομόνοια θα παραταχθεί με απουσίες. Ο Σκόκος έχει υπόλοιπο τιμωρίας από πέρυσι και οι Ντόκο, Σπυρόπουλος, Παπαδάκος είναι ανέτοιμοι. Ο Σωτήρης Μπουραντώνης σημειώνει ότι η ομάδα του είναι ακόμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για τη νίκη - πρόκριση.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, καθώς το γήπεδο του Ασπροχώματος θα παραδοθεί την Δευτέρα. Διαιτητής θα είναι ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τον Σερεμέτη και τον Καραπιπέρη.


ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας θα αγωνιστεί η Χώρα απέναντι στο Διαβολίτσι, καθώς στο γήπεδό της γίνονται έργα. Ο Παπαφλέσσας ξεκίνησε προπονήσεις μόλις την περασμένη Τρίτη και έτσι θα παραταχθεί χωρίς κανένα άγχος.
Το ευχάριστο είναι πως ο Τζίμης Γκότσης έχει "λευκό απουσιολόγιο", σε αντίθεση με το Σωτήρη Δημάκη.
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο. Ζαμπάρα, Μαυροειδάκο, καθώς και τον στρατευμένο Βουρνά. Παρ' όλα αυτά ξεκαθαρίζει ότι το Διαβολίτσι θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο αγώνας έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα τον διαιτητεύσει ο Μπλάνας με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Λάμια.