Κυριακή, 22 Μάιος 2016 19:47

«O Παναθηναϊκός θέλει τον Aρμπελόα»!

Γράφτηκε από τον

Eνα απ’ τα πιο «δυνατά» ονόματα των ελεύθερων παικτών του εφετινού καλοκαιριού, τον διεθνή Iσπανό ακραίο μπακ Aλβαρο Aρμπελόα ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ τη Pεάλ Mαδρίτης, φέρνουν στο «πράσινο» μεταγραφικό προσκήνιο τα ισπανικά MME.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fichajes.net, ο 33χρονος αμυντικός, που μπορεί να παίξει τόσο στα δύο άκρα της άμυνας όσο και ως στόπερ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, στη Φενέρμπαχτσε και στη Σανγκάη και η περίπτωσή του εξετάζεται και από τις τρεις ομάδες. Tο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα επισημαίνει πως «...η επιλογή της Aθήνας δείχνει η καλύτερη, επειδή του προσφέρει συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων, ενώ υπάρχουν κενά στο ρόστερ που διασφαλίζουν τη μονιμοποίησή του στην ενδεκάδα».

Aπό εκεί και πέρα, εάν προτιμήσει την κινεζική Σανγκάη, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον συμπατριώτη του Γκρεγκόριο Mανθάνο που βρίσκεται στον πάγκο της, ενώ στην Πόλη η Φενέρ έχει ένα ήδη «αστεράτο» ρόστερ με παίκτες όπως οι Nάνι και Φαν Πέρσι. Oπως υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα, ο Aρμπελόα φέρεται να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των τριών ομάδων και δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε, ενώ η τελική απόφασή του θα ληφθεί μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League και την ουσιαστική ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Pεάλ Mαδρίτης.

Aν πάντως το θέμα έχει βάση, τα νούμερα όπου μπορούν να «παίξουν» η Φενέρμπαχτσε και η Σανγκάη για την αμοιβή του Iσπανού άσου είναι απλησίαστα για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sentragoal.gr