Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 11:54

Λαγωνίδης, Μαλιούφας και Μαυρέας επισκέφθηκαν τον Παναγιώτη Νίκα

Γράφτηκε από τον
Λαγωνίδης, Μαλιούφας και Μαυρέας επισκέφθηκαν τον Παναγιώτη Νίκα

Το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, οι υπεύθυνοι σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης και Κώστας Μαλιούφας, συνοδευόμενοι από τον Αντώνη Μαυρέα.

Οι παλαίμαχοι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, που βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τα τεστ αξιολόγησης δεκάδων παιδιών από τη Μεσσηνία και γειτονικούς νομούς, προκειμένου να ενταχθούν στις ακαδημίες του συλλόγου, προσέφεραν στο δήμαρχο μια φανέλα του ΠΑΟΚ που έγραφε Π. Νίκας 3+ και ένα λάβαρο. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Μπασακίδης πήρε ένα κασκόλ, επετειακό για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Ο δήμαρχος Καλαμάτας παρατήρησε ότι ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα, αποκάλυψε πως έχει γιο φανατικό ΠΑΟΚτζή κι έστειλε τους χαιρετισμούς του στο μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ

Τα τεστ αξιολόγησης του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών από διάφορες περιοχές. Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Δικεφάλου του Βορρά, είδαν παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2007, ενώ προχθές είχαν δει παίκτες γεννημένους από το 2000 έως το 2003. 

Να σημειωθεί πως χθες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν την ΕΠΣΜ όπου είδαν τον πρόεδρο της Λεωνίδα Οικονομίδη και τον πρόεδρο του συνδέσμου των προπονητών της Μεσσηνίας Αγγελο Σκαφιδά