Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 14:25

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Να φέρουμε πάλι την ομάδα στη θέση που αξίζει"

Γράφτηκε από τον

 

Η απόρριψη της έφεσης της Σπερχογείας από τον ΕΠΟ οριστικοποίησε την περασμένη Τετάρτη τον υποβιβασμό των «ταύρων» από την Α' τοπική. 

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της επισημαίνει ότι το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε στο γήπεδο και τονίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

«Η ομάδα του Α. Ο. Σπερχογείας, όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την εκδίκαση της έφεσης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, υποβιβάζεται, μετά από 27 συνεχόμενα χρόνια, από την Α’ Τοπική, καθώς την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην παρακάτω κατηγορία. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν κρίνεται πάντοτε αγωνιστικά, μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει καμιά διάθεση για επίρριψη ευθυνών, παρά μόνο η διαπίστωση πως ο «κόσμος» δεν είναι όμορφος και ούτε αγγελικά πλασμένος και ο καθένας γνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί γι’ αυτό.

Η Διοίκηση αναγνωρίζει τα όποια λάθη έχουν γίνει από την πλευρά της και λυπάται για την απογοήτευση όλου του κόσμου της ομάδας για τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτόν τον κόσμο θέλει να ευχαριστήσει, από τα βάθη της καρδιάς όλων, για τη αμέριστη στήριξη που προσφέρει και να ζητήσει να σταθεί πλάι στην ομάδα της καρδιάς μας και σήμερα. Η ενότητα, η ομαδικότητα, η αγωνιστικότητα και το φίλαθλο πνεύμα στη «φουρτούνα» φαίνονται.

 

Η Σπερχογεία είναι και θα είναι μια ομάδα με ιστορία και ήθος. Αυτό δημιουργεί την υποχρέωση και μας δίνει τη δύναμη να παλέψουμε όλοι ενωμένοι, για να φέρουμε και πάλι την ομάδα στη θέση που της αξίζει και της ανήκει».