Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 13:50

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Στις 18 Ιουνίου ορίστηκε η γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Στις 18 Ιουνίου ορίστηκε η γενική συνέλευση

Πιο γρήγορα θα… τρέξουν οι διοικητικές διεργασίες στο Διαβολίτσι μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, μετά από πρόσκληση του προέδρου Δημήτρη Δασκαλόπουλου (φωτό).

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η επίσπευση διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης που αρχικά είχε οριστεί για τις 31 Ιουλίου!

Έτσι η γενική συνέλευση μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο ορίστηκε για το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25 Ιουνίου ή το αργότερο στις 1 Ιουλίου.

Οι υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό συμβούλιο μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 12 στα γραφεία του συλλόγου.

Οι λόγοι για την επίσπευση της συνέλευσης είναι επειδή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό μελών του συλλόγου να αναλάβουν τη διοίκηση και για να έχει αρκετό χρόνο το νέο συμβούλιο να οργανώσει την ομάδα για τη σεζόν 2017-2018. Επίσης υπάρχει η δέσμευση των υποψήφιων μελών του συμβουλίου να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις του συλλόγου μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιόδου.