Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 19:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησε το σχεδιασμό ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Την στήριξη της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στη "Μαύρη Θύελλα" ζήτησε ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και παράλληλα βάζει μπροστά το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Το Σάββατο ο Σταύρος Παπαδόπουλος συναντήθηκε στην βίλα του στα Κατσέικα με τον πρόεδρο του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου, στον οποίο πρότεινε μάλιστα να μπει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. 

Ο κ. Χριστόπουλος του είπε πως λόγω της θέσης του στον Πανθουριακό δεν μπορεί να είναι στην διοίκηση της Καλαμάτας, ωστόσο έμεινε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ανδρών ή και τον δύο συλλόγων, μιας και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα.

"Του είπα ότι δεν έχω πολύ χρόνο να διαθέσω για την Καλαμάτα γιατί επαγγελματικά είμαι πολύ φορτωμένος, αλλά από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για την αγαπημένη μας ομάδα. Και τους δύο μας συνδέει μια μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, είμαστε τοπικιστές, καθώς επίσης για την αγάπη μας για την Καλαμάτα, την οποία θέλουμε να δούμε όσο πιο ψηλά γίνεται", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος. 

Από εκεί και πέρα, ο Στ. Παπαδόπουλος αποχώρησε χθες από την Μεσσηνία, όμως τις προηγούμενες μέρες συζήτησε αρκετές ώρες με τον Δημήτρη Τσάκωνα όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας και την στελέχωση του ρόστερ. Ο Δ. Τσάκωνας έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με παίκτες ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή.