Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016 13:47

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά

Γράφτηκε από τον

H εκλογική γενική συνέλευση της Καλαμάτας που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα σφραγίσει και τυπικά τη νέα εποχή Σταύρου Παπαδόπουλου στην "Μαύρη Θύελλα" αλλά και θα αναδείξει την νέα διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας.

 Μέχρι τότε, ο Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του Δημήτρης Τσάκωνας, ο οποίος θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, θα έχουν πάρει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις τους όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας. 

Αρχικά αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, με τον Ελβιο Μάνα να έχει το προβάδισμα, ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές με παίκτες, κυρίως Μεσσηνίους.

 

Ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει έρθει σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με κάποιους υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να συμπληρώνεται το μεταγραφικό παζλ της νέας "Μαύρης Θύελλας", η οποία εννοείται πως τη νέα χρονιά θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο στην Α' τοπική και στην συνέχεια να επιστρέψει άμεσα στην Γ' εθνική. Όσον αφορά τον Σταύρο Παπαδόπουλο αναμένεται να επιστρέψει στην Μεσσηνία προς το τέλος του μήνα.