Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 11:18

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζει ισχυρό ρόστερ για τον τίτλο - Με ποιους έχει συμφωνήσει

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζει ισχυρό ρόστερ για τον τίτλο - Με ποιους έχει συμφωνήσει

 

 

Οι εκλογές της περασμένης Τετάρτης έδωσαν και τυπικά την διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" στον Σταύρο Παπαδόπουλο και έτσι η συγκρότηση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς μπήκε στην τελική ευθεία. 

 

Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τσάκωνας είχε εδώ και μέρες έρθει σε προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες και πλέον είναι σε θέση να οριστικοποιεί την συνεργασία μαζί τους για την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Οι Μεσσήνιοι ετοιμάζουν το ρόστερ με στόχο φυσικά την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα πάρει τον τίτλο στην Α' τοπική και τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στην Γ' εθνική. 

Από τις έως τώρα κινήσεις βλέπουμε ότι θα δημιουργηθεί μια ισχυρή, για τα δεδομένα της Α' τοπικής, ομάδας αποτελούμενή από έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες.

Οι σίγουροι παίκτες της ομάδας

Ξεκινώντας από την θέση του τερματοφύλακα, η Καλαμάτα έχει συμφωνήσει να επαναφέρει στις τάξεις της τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο αλλά και τον Γιώργο Κυριακόπουλο.

Από τους περσινούς με Μεσσηνίους παίκτες, υπάρχει συμφωνία με τον Νίκο Λιόλιο, που θα προσφέρει εμπειρία στα μετόπισθεν. 

Υπάρχουν όμως και άλλοι παίκτες που στο παρελθόν έχουν παίξει στην Καλαμάτα και τώρα θα επιστρέψουν σε αυτή. Οι Άγγελος Σαραντόπουλος και Βασίλης Μπεγέτης είναι δύο από αυτούς.

Ο Σταύρος Τσουλάκος (φωτό) παραμένει στην ομάδα και θα είναι ένας εκ των βασικών επιθετικών της. 

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος μετά την εξαιρετική χρονιά στην Εράνη, επιστρέφει και αυτός στην Καλαμάτα. 

Σημαντική μεταγραφή είναι αυτή του Διονύση Γεωργιόπουλου από την Κυπαρισσία, όπως και του Δημήτρη Κουρούπη από τον Πάμισο, ενώ ο Γιάννης Τζανετέας μετακομίζει από τον Πάμισο στην Καλαμάτα. 

Από τα πράσινα του Μεσσηνιακού θα φορέσουν τα μελανόλευκα οι Σταματελόπουλος και Κουκούτσης ενώ στην ομάδα παραμένουν από πέρυσι οι νεαροί Κουντάνης, Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Γκαρμίρης και Οδεμισιώτης. 

Κοντά σε Χρήστο Καλαντζή

Με τον Χρήστο Καλαντζή έχει γίνει κουβέντα σε καλό κλίμα και η παραμονή του στην ομάδα είναι πολύ πιθανή. Αν αυτό σημείο ουσιαστικά "κλείνει" η επιθετική γραμμή της ομάδας. Αντίθετα, πιο δύσκολη είναι η παραμονή του Άρη Γαλανόπουλου, με τον οποίο επίσης έχει γίνει συνάντηση.

Με τον Γιάννη Τσόπελα έγινε μια επαφή όμως ο Καλαματιανός αμυντικός είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Β' εθνικής και η παραμονή του είναι πολύ δύσκολη. Πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας περιμένει και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, τον οποίο επίσης προσέγγισε η Καλαμάτα.

Επαφή έχει γίνει και με τον Σπύρο Δασκαλάκη, αν και ο τελευταίος πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί από τον Πανθουριακό. 

Αν προχωρήσουν όλες οι παραπάνω περιπτώσεις, τότε μιλάμε για μια 18άδα που θα γίνει 20άδα με τους Καλαντζή και Δασκαλάκη. Θα απομένουν δηλαδή λίγες ακόμη προσθήκες ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ που θα έχουν στα χέρια τους οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής, οι οποίοι θα βρίσκονται στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" την νέα αγωνιστική περίοδο.