Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016 14:42

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Απόψε ξεκαθαρίζει το διοικητικό κομμάτι

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Απόψε ξεκαθαρίζει το διοικητικό κομμάτι

 

Απόψε θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι, καθώς οι παράγοντες του Ασπροχώματος θα συγκροτήσουν το νέο συμβούλιο.

Αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν προχθές το βράδυ οι παράγοντες της ομάδας. Στη συζήτηση που έγινε οι παρευρισκόμενοι ήταν θετικοί ώστε να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας, ενώ δεν αποκλείστηκε το γεγονός να μπουν στο συμβούλιο και άλλα 2-3 άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στη διάρκεια της συνάντηση αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν την ομάδα και έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και με προβλήματα που έχουν προκύψει στο γήπεδο. 

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι υπήρξε θετική εισήγηση ώστε να συνεχίσει στον πάγκο ο Βαγγέλης Σκουρλέτης και σχετικά με το έμψυχο δυναμικό θα γίνει προσπάθεια ώστε να παραμείνουν όλοι οι παίκτες. 

Σε ότι αφορά τα προβλήματα, από την τελευταία θεομηνία καταστράφηκε η περίφραξη ιδιαίτερα αυτή που βρίσκεται στα αποδυτήρια της ομάδας και χθες το πρωί ο Δημήτρης Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη και του μετέφερε όλη την εικόνα, ενώ του είπε και για ένα άλλο θέμα που αφορά το φωτισμό. Ο κ. Μαρινάκης του υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να γίνουν όσον το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες αποκατάστασης της περίφραξης και την τοποθέτηση των λαμπτήρων στις κολόνες για να μπορούν να γίνουν και βραδινές προπονήσεις.

Έργα αναγκαία και πρέπει να γίνουν άμεσα, αφού φέτος θα χρησιμοποιούν τα γήπεδο περισσότερο ομάδες, καθώς εκτός από το Ασπρόχωμα θα προπονούνται η Καλαμάτα, ο Πανθουριακός και ο ΠΑΟΚ. 

Όπως προαναφέραμε σήμερα στις 8.30 το βράδυ θα συναντηθούν και πάλι οι παράγοντες της ομάδας με στόχο να συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση, η οποία δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές.