Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2013 20:33

Χαμηλοί τόνοι από Κακαλέτρη παρά τη σπουδαία φιλική νίκη της Καλαμάτας στον Πύργο

Γράφτηκε από τον



Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για τη σπουδαία φιλική νίκη στον Πύργο επί του Πανηλειακού και τη "γεμάτη" εμφάνιση, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας.

Η Καλαμάτα στον Πύργο έδειξε ότι έχει πλάνο στο παιχνίδι της και δεν είναι τυχαίο πως την περισσότερη ώρα ο έλεγχος του παιχνιδιού ήταν σε "μελανόλευκα" πόδια.
Ο βαθμός λοιπόν που πήρε η Καλαμάτα στο φιλικό του Πύργου (με μια ομάδα που θα παίξει στη Β' εθνική) είναι υψηλός, τρεις εβδομάδες πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Ομως παρόλο το καλό πρόσωπο που έδειξε η "Μαύρη Θύελλα" και στο τέταρτο παιχνίδι προετοιμασίας της, ο προπονητής της Νίκος Κακαλέτρης ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του προτιμώντας ορθά να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
"Στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, ήταν ένα δυνατό τεστ από όλες τις απόψεις, που μας βοήθησε να δούμε ορισμένα πράγματα. Από αυτό το ματς υπήρχαν αρκετά θετικά στο παιχνίδι μας, αλλά και αρνητικά που πρέπει να βελτιώσουμε.
Το καλό είναι πως όλα τα παιδιά είχαν διάθεση και έδειξαν πως είναι κοντά στο πλάνο που προσπαθούμε να περάσουμε.
Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, αντιθέτως πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα την προετοιμασία μας. Κρατάμε χαμηλούς τόνους μιας και 1-2 καλά αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαμορφώνουν τους στόχους της σεζόν. Αλλωστε ένα απλό φιλικό ήταν και τίποτε παραπάνω". Αυτά δήλωσε στο "Ν" ο καλαματιανός τεχνικός που ξέρει πως έχει πολύ δουλειά  μπροστά του και πως η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Τα φιλικά θα συνεχιστούν για την τοπική μας ομάδα τις επόμενες ημέρες και γι' αυτό το λόγο το Σάββατο η "μελανόλευκη" αποστολή θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο για να δώσει δύο φιλικά. Το πρώτο με την μεγάλη ομάδα του νησιού, την ΑΠΣ Ζάκυνθος και το δεύτερο με μια τοπική ομάδα (πιθανότατα τη Θύελλα Αμπελοκήπων).