Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 13:13

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Σπουδαία κίνηση με Γιάννη Ζαπρόπουλο στον πάγκο!

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία κίνηση για το Νέο Αρι αποτελεί η πρόσληψη του Γιάννη Ζαπρόπουλου στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

 

Ο Ζαπρόπουλος είναι γνωστός από το πέρασμα του ως ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας στη Β' εθνική επί εποχής Γρηγορόπουλου, ενώ για σχεδόν ένα μήνα είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της, μέχρι τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.

Η διοίκηση θέλησε να βάλει στον πάγκο της έναν άνθρωπο γνώστη του ποδοσφαίρου και με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα, η οποία να αποτελεί και κίνητρο για να στραφούν στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο τα νεαρά παιδιά που ζουν στον Αρι.

Τα μέλη της νέας διοίκησης σε συνεργασία μαζί του, έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες, που ήταν στην ομάδα ώστε να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Παράλληλα γίνονται και συζητήσεις με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

 

Σε ότι αφορά την υποδομή οι παράγοντες θα συζητήσουν και με τον Γιώργο Πατρίκη, που είχε μέχρι σήμερα την τεχνική για να δουν τι χρειάζεται ώστε να οργανωθούν και να λειτουργήσουν ακόμη καλύτερα οι ομάδες προπαίδων και παίδων.