Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 15:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Αποχώρησε μετά από 9 χρόνια ο Δημήτρης Γκούνης

Γράφτηκε από τον

 

Παρελθόν από την ομάδα της Ανδρούσας μετά από 8 χρόνια αποτελεί ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Γκούνης.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την Ανδρούσα, σε συζήτηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης δεν συμφώνησε σε κάποια πράγματα και αυτό τον οδήγησε στην απόφασή του να φύγει.

Ο Δημήτρης Γκούνης ήταν από τους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, όπως και άλλοι συμπαίκτες του και από τους πρωτεργάτες για να φτάσει η ομάδα από τη Γ' τοπική να βρίσκεται με την αξία της τα τελευταία χρόνια στην Α' τοπική, όπου τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται για 4η σερί σεζόν.

Μάλιστα την πρώτη χρονιά της ανόδου, που ήταν και η πιο δύσκολη, ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του, αφού με την παρουσία του σε κάθε παιχνίδι τους "έσπρωχνε" να δώσουν το κάτι παραπάνω, όπως έκανε ο ίδιος. Γενικά ήταν αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης και σίγουρα η αποχώρησή του είναι μεγάλη απώλεια.

Θυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στον Πάμισο και ακολούθησαν ομάδες όπως ο Μεσσηνιακός, το Δώριο, επιστροφή στον Πάμισο στη Δ' εθνική και ακολούθησε η Ανδρούσα, όπου αγωνίστηκε από τη Γ' κατηγορία μέχρι και την Α' τοπική.

 

Ο κ. Γκούνης δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, παρότι είναι ήδη 34 ετών, δείχνει διάθεση να συνεχίσει να παίζει μπάλα και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.