Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 13:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πολύ κοντά σε διοικητική λύση

Γράφτηκε από τον

Μετά από συνεχόμενες άκαρπες γενικές συνελεύσεις ο Πάμισος φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε διοικητική λύση.


Η κίνηση που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες από μια ομάδα περίπου 15 ανθρώπων φαίνεται πως θα φέρει αποτέλεσμα καθώς στη Μεσσήνη είναι έτοιμοι να συγκροτήσουν διοίκηση.
Θυμίζουμε πως τον πυρήνα των ανθρώπων που ξεκίνησαν την προσπάθεια για την επόμενη μέρα των «πράσινων», αποτελούσαν οι Αλέξανδρος Βλαχάκης, Γιώργος Βλαχάκης, Αντώνης Γιαννόπουλός, Σταύρος Δημόπουλος, Παναγιώτης Ζέππος, Ελένη Ζέρβα, Βασίλης Κοσμάς, Βασίλης Μανιάτης, Ελένη Μητροπούλου, Διονύσης Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Μπαρούς, Γιώργος Ντούλης, Γιώργος Πετρουλάκης, Παναγιώτης Φωτόπουλος και Γιώργος Χαρλέπας, σύμφωνα με την σειρά που οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει τα ονόματα.
Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν πρόσωπα να στελεχώσουν τη διοίκηση αλλά και γενικότερη ανταπόκριση και αποδοχή στο εγχείρημα, το πλάνο λέει ότι σήμερα το βράδυ θα γίνει συνάντηση και συγκρότηση σε Σώμα, με τον Γιώργο Ντούλη να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του προέδρου.
Αν λοιπόν δεν υπάρξει κάποια υποχώρηση μελών ή διαφωνία της τελευταίας στιγμής, τότε τις επόμενες ώρες η ομάδα της Μεσσήνης θα βρει διοικητική λύση για να προχωρήσει την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη που θα συγκροτήσουν την διοίκηση έχουν αρχίσει ήδη να καταρτίζουν την μεταγραφική λίστα αλλά και να ρίχνουν στο τραπέζι ονόματα για την θέση του προπονητή. Οι όποιες αποφάσεις για το σχεδιασμό της ομάδας ωστόσο θα παρθούν μόλις συγκροτηθεί διοίκηση.