Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 18:39

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει και του χρόνου ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Τη φανέλα του Πανθουριακού θα φορά και τη νέα σεζόν ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος μιας και ανατράπηκαν τα δεδομένα περί αποχώρησης του…

Ο 30χρονος αμυντικός είχε επαφή σήμερα με διοικούντες της ομάδας της Θουρίας, όπου συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους κατά ένα χρόνο.

Ετσι ο Πανθουριακός "κουμπώνει" αμυντικά διατηρώντας στο ρόστερ του έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, ενώ θυμίζουμε πως προ ημερών είχε αποκτηθεί και ο Θοδωρής Πετράκος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Κλουβάτο 

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας της Θουρίας έκανε γνωστό πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον αμυντικό Θανάση Κλουβάτο του Απόλλωνα Καλαμάτας, παρότι είχε συμφωνήσει μαζί του προφορικά εδώ και εβδομάδες.

Πλέον μένει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα για να κλείσει το ρόστερ, το οποίο χαρακτηρίζεται υπέρπληρες.

Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί οι Πετράκος, Καλλιντέρης, Καραγιάννης, Πανταζής, Μουστάκας, Μιγκάκης, Αντωναίος, Χελάς, Ντόκο, Φιλίππου, Μαργαρίτης και Δασκαλάκης. 

Από εκεί και πέρα την Κυριακή στις 8 το βράδυ θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στη Θουρία η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν.

Θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό και ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί και αγιασμός.

 

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αργυρόπουλου που συνεχίζει στον πάγκο για τρίτη σερί σεζόν.