Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016 13:10

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγωνιστικά τεστ σήμερα για τον Γ. Μπλάνα

Γράφτηκε από τον

 

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου που ξεκίνησε χθες Δευτέρα 1η Αυγούστου η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) για όλους τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, συμμετέχει σήμερα ο Γιώργος Μπλάνας.

Συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα θα συμμετάσχει στο αγωνιστικό τεστ για διαιτητές Β' εθνικής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου.

Νωρίτερα, στις 3 το μεσημέρι ο Μεσσήνιος διαιτητής θα συμμετάσχει στις γραπτές εξετάσεις πάνω σε θέματα του κανονισμού διαιτησίας. Την ίδια ώρα θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις και οι Μεσσήνιοι βοηθοί διαιτητές Β' εθνικής Σταύρος Λάμιας, Παναγιώτης Σερεμέτης και Σοφία Αθανασοπούλου.

 

Μετά την ολοκλήρωση των γραπτών εξετάσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα ακολουθήσει μάθημα για όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Β' εθνικής της Νοτίου Ελλάδας μάθημα από τον κανονισμό διαιτησίας και μετά  ανάλυση φάσεων από βίντεο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι τρεις βοηθοί Λάμιας, Σερεμέτης και Αθανασοπούλου θα τρέξουν την επόμενη ημέρα στις 6.30 το πρωί στα προγραμματισμένα αγωνιστικά τεστ, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Ηφαιστου Περιστερίου.