Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 19:12

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με Φετάχου έφτασε τις έξι μεταγραφές

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Με την απόκτηση των Ερτουγκελ Φετάχου η Α.Ε. Μάνης έφτασε τις έξι μεταγραφές.

Ο Φετάχου που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, καθώς συμφώνησε αργά το βράδυ της Τρίτης με τη διοίκηση, την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Α.Ε. Αβίας βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια της στην κατάκτηση μια εκ των τριών θέσεων που την οδήγησαν στην Α' τοπική.

Λίγες ώρε νωρίτερα είχε αποκτηθεί ο Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μικρομάνης. Στην ομάδα της Μάνης έχουν ενταχθεί τις προηγούμενες ημέρες οι Παναγιώτης Πολυμενέας από την Α.Ε. Αβίας, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και οι Ηλίας Φλέσσας, Χαρίλης Φουρναράκος από το Ασπρόχωμα.

Τους παραπάνω παίκτες θα πλαισιώσουν τα παιδιά που ήταν στο έμψυχο δυναμικό την περσινή χρονιά, καθώς πλην του Κυριάκου Πουλάκου, ο οποίος αποχώρησε, όλοι οι άλλοι παραμένουν στην ομάδα.

Πλέον η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, αλλά υπάρχει περίπτωση να αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

 

Η Α.Ε. Μάνης θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την καινούργια χρονιά την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ