Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 15:16

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας 4-1 τον ελλιπέστατο Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Με το εντυπωσιακό 4-1 νίκησε το Σάββατο ο Απόλλωνας τον ελλιπέστατο Μιλτιάδη στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".

Η καλαματιανή ομάδα στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας της προηγήθηκε πολύ νωρίς (2') με τον Φωτιάδη και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. 

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από το Σκαφιδά για να μειώσει στα τελευταία λεπτά ο Παυλόγιαννης. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν πάντως με 11άδα ανάγκης, καθώς για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Στρατής, Γιαννόπουλος, Αλεξόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπαρσελό, Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος και Ταχίρι, ενώ επιστρατεύτηκε για να κάτσει από τα γκολπόστ ο Διονυσόπουλος. 

Για το συγκρότημα του Κώστα Λαμπρόπουλου ήταν το δεύτερο φιλικό μετά από αυτό με το Ασπρόχωμα (1-0) και το τελευταίο πριν από το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Πανθουριακό. 

Στον αντίποδα ο Τζίμης Αναστασόπουλος αναζητά αντίπαλο για να δώσει αύριο η ομάδα του ένα ακόμα τεστ πριν από την πρεμιέρα του κυπέλλου. 

Στο μεταγραφικό σκέλος, οι Καλαματιανοί κινούνται για δύο ακόμα προσθήκες και ο Μιλτιάδης για σέντερ μπακ. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ματθαίος Λίβας, Φέστας, Φαράντος, Πετρόγιαννης, Μπιζίμης, Γρ. Παπαγεωργίου, Ζέππος, Μπραχίμι, Φωτιάδης, Ξυδιάς, Στ. Τσουλάκος.

Αγωνίστηκαν και οι Αντωνόπουλος, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ, Μαργιούλας, Μπούρας, Μάλι, Νίκας, Καρδάσης, Γαλανόπουλος και Φούντας. 

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Διονυσόπουλος, Δημόπουλος, Κάππος, Κατσίγιαννης, Τσέρτος, Παυλόγιαννης, Γαλάνης, Ζώτος, Γεωργιόπουλος, Πάλιας, Ταγκαλάκης. Επαιξαν και οι Παντελής, Γεωργακόπουλος.