Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 12:24

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλή εικόνα με Θουρία παρά τις απουσίες

Γράφτηκε από τον

 

Θετικό ήταν το πρόσημο του Μιλτιάδη από το πρώτο επίσημο ματς απέναντι στον Πανθουριακό.

Οι "μελανόλευκοι" παρότι άλλαξαν προπονητή δύο ημέρες πριν το ματς (Στυλιανόπουλος αντί Λαμπρόπουλου) κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της πρώτης κατηγορίας.

Το 1-1 αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση στην γ' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, όμως το πρωτεύον για την ομάδα του Πύργου είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική και στο ματς του Σαββάτου, που έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Ενα ακόμη ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως ο Μιλτιάδης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και παρόλα αυτά αντεπεξήλθε τις απαιτήσεις του αγώνα, παρότι βρέθηκε κι από νωρίς πίσω στο σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο το αποτέλεσαν οι Διαμαντόπουλος και Τσέρτος, δύο παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Όμως παρόλα αυτά τα πήγαν μια χαρά απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους, όπως οι Πανταζής, Χελάς, Καραγιάννης, Ντόκο κ.α.

Πλέον εν όψει του επαναληπτικού με τον Πανθουριακό το Σάββατο στο Ασπρόχωμα, ο νέος τεχνικός Κώστας Στυλιανόπουλος λογικά θα έχει στη διάθεση του τους Γιαννόπουλο και Στρατή (θα έρθουν από την Αθήνα) και ακόμη τους Παυλόγιαννη, Ζώτο και Ταχίρι που δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς για διάφορους λόγους.

Σημαντική απουσία θα είναι πάντως ο τιμωρημένος Γρηγόρης Αναστασόπουλος που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε του σαββατιάτικου αγώνα.

Απέκτησε τον αμυντικό Διονύση Κατσιγιάννη

Εν τω μεταξύ ο Μιλτιάδης απέκτησε προ ημερών από τον Χανδριναϊκό τον Διονύση Κατσιγιάννη. Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό που εκτός από την ομάδα του Χανδρινού, έχει αγωνιστεί ακόμη και σε Μεθώνη, Τσικλητήρα Πύλου και αποτελεί μια λύση για τα μετόπισθεν των "μελανόλευκων".