Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016 16:52

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΥ: Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου αρχίζει τη λειτουργία της

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η ακαδημία του Πανθουριακού.

Η φετινή είναι η δεύτερη σεζόν που θα λειτουργήσει πιο οργανωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η ακαδημία του συλλόγου της Θουρίας.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, ενώ δεν αποκλείεται αν υπάρχει συμμετοχή να δημιουργηθεί και παιδικό τμήμα.

Η ακαδημία θα έχει για έδρα της και τη νέα περίοδο τα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τόσο για τις προπονήσεις, αλλά και για τα παιχνίδια.

Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών θα έχουν οι διπλωματούχοι προπονητές Βαγγέλης Κουρεντζής, που ήταν και την περσινή χρονιά και Βασίλης Μπλέτσας (κάτοχοι διπλώματος UEFA B').

"Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε και φέτος μια παρέα και να ζήσουμε μαζί τη χαρά του παιχνιδιού. Δίνοντας έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση και στο ευ αγωνίζεσθαι αλλά και στο να μεταδώσουμε την ποδοσφαιρική μας εμπειρία και γνώση με τρόπο απλό και κατανοητό", τονίζει στο κάλεσμα του στα παιδιά ο Βασίλης Μπλέτσας".

 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, τις ώρες των προπονήσεων ή στα τηλέφωνα 6948728160 κ. Κουρεντζή και 6942686233 κ. Μπλέτσα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ