Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 19:21

ΑΙΑΝΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Πέρασε με... γλυκιά ισοπαλία

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Πέρασε με... γλυκιά ισοπαλία

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο βραδινός αγώνας του Σαββάτου που φιλοξενήθηκε στο "Π. Μπαχράμης", ανάμεσα στον Αίαντα και τον Α.Ο. Φαραί, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και τον εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Έγινε καλό παιχνίδι, όπως και πριν από μία εβδομάδα, όμως ο Α.Ο. Φαραί ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση για την Γ' φάση, καθώς είχε κερδίσει 2-1.

Στο σκορ προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα, όταν στο 48' ο Λικάι εκτέλεσε φάουλ και ο Μούσα με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Το τελικό 1-1 έγινε στο 90ό λεπτό, όταν σε σέντρα του Παλιατσέα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε σε σώματα και έφτασε στον Αντεμάι, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Πέναλτι ζήτησε στο 44' ο Α.Ο. Φαραί, όταν ο Σεφεράσει έκανε την μπαλιά στην περιοχή και ο Σεριάτος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μπαχράμη, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς μέσα σε δύο λεπτά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Σεφεράσι. Στο 82' δέχτηκε την 1η κίτρινη γιατί εκτέλεσε φάουλ γρήγορα, πριν σφυρίξει ο διαιτητής και τη 2η στο 83' για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρέλος, Περιβολάρης (68' λ.τρ. Καραγιάννης), Παλιατσέας, Μιχαλόπουλος, Ζαφείρης (76' Κουλουμπός), Στραβάκος, Αντεμάι, Μπαζίγος (57' Κανιώρος), Πανταζής.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μάραντος (78' Φιλανδριανός), Λικάι, Καπακλής, Λάζαρης, Μούσα, Μαυροειδάκος, Σεφεράσι, Σεριάτος (85' Δοβλέτης), Πετσί (60' Κακαλής), Τσέρτος.