Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016 19:35

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-2: Διπλασίασε τις νίκες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-2: Διπλασίασε τις νίκες

 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ανδρούσα επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, της Α.Ε. Αβίας με 2-0, όπως και στο πρώτο ματς και με 2 νίκες προκρίθηκε στη Γ' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύσκολο έργο, λόγω της ήττας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ήταν ανταγωνιστικοί για σχεδόν μισή ώρα και αν είχαν ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισαν στο 25' ίσως να είχαν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Μετά από 10 λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ και εκεί πλέον χάθηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν για να διεκδικήσουν νίκη και πρόκριση.

Ένα θετικό για την ομάδα του Κάμπου ήταν η συμμετοχή για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα του 16χρονου αμυντικού μέσου Κώστα Αλντέσκου. Ο νεαρός παίκτες που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Αβίας έπαιξε βασικός σε όλο το 90λεπτο.

Το γκολ που σημείωσε η Ανδρούσα, αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι ευτύχησε να βάλει και 2ο γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι στη συνέχεια, για κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

Πέναλτι και γκολ

Στο 25' ο Κοντόπουλος ανέτρεψε στην περιοχή τον Παγώνη και ο Γκούμας σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λυκουρέζος, όμως ο Κατσίποδας κατάφερε να αποκρούσει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 35' ο νεοαποκτηθείς Σπύρος Πιχιγιόνι χρίστηκε σκόρερ όταν αξιοποίησε τη σέντρα του Μαραγκούλιας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 70' από σέντρα του Κάλλα ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά "έγραψε" το 0-2. Στο 75' σε σέντρα του Βλαχόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λυκουρέζου και ο Γκούμας υπέδειξε το πέναλτι. Ο Κάλλας το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Ευκαιρίες για γκολ κυρίως στο β' ημίχρονο έχασαν οι Κάλλας (2), Βλαχόπουλος και Γεωργιόπουλος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (70' Κάρλος), Γεωργίκος, Γ. Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Αλντέσκου, Κορμπής, Παγώνης (68' Μητσέας), Καραματσούκης (76' Μαλαβέτσης), Γιαννέας. 

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μαραγκούλιας, Τσώνης, Πιχιγιόνι, Βαβαρούτσος, Δέδες, Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κοντόπουλος (60' Κάλλας), Βλαχόπουλος.