Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 13:02

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 4-1: Νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 4-1: Νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο η Αναγέννηση Παραλίας, καθώς επιβλήθηκε 4-1 του Α.Ο. Φαραί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλου Μεσσηνίας.


Όπως αποδείχθηκε, η "Μπάρτσα" χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να φτάσει στο στόχο της, καθώς στο 37' ήταν πήρε προβάδισμα στο σκορ με 3-0. Από εκεί και πέρα το έργο της έγινε πιο εύκολο και παρότι, ο αντίπαλος της μείωσε στις αρχές του β' μέρους, αυτός δεν στάθηκε αρκετό για να την εμποδίσει να φτάσει στη νίκη πρόκριση. Μάλιστα στο 77' ολοκλήρωσε τη νίκη της πετυχαίνοντας και 4ο γκολ.
Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν απέναντι σε έναν αντίπαλο, που φάνηκε ελάχιστα στο παιχνίδι, στις αρχές του β' ημιχρόνου, όπου και πέτυχε το γκολ με το οποίο μείωσε σε 3-1.

Τα γκολ

Μόλις στο 1ό λεπτό από τη σέντρα του Γερμάνη, ο Αργυρόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30' ο Αργυρόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Τριανταφυλλάκη, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή "έκοψε" την μπάλα στον Γ. Μουλιάτο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 37' ο Τριανταφυλλάκης έκανε την μπροστινή πάσα για τον Κορόμηλα, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Γ. Μουλιάτο, ο οποίος με πλασέ βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Στο 53' ο Λικάι εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια μέσα στην περιοχή, εκεί ο Σεριάτος χωρίς πίεση με κεφαλιά νίκησε τον Ανδρέου και μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 77' ο Κορομηλάς μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Γ. Μαρής (40' σουτ), Παπαδόπουλος (47' διαγώνιο σουτ), Κακαλής (55' σουτ), Γ. Μουλιάτος (68' σουτ) και Τρίψας (75' σουτ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Ρέκκα και Γεωεργαντά.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ανδρέου, Γερμάνης (78' Καλύβας), Κορομηλάς, Βεργόπουλος, Κανελλόπουλος, Γ. Μαρής (59' Δασκαλάκης), Αργυρόπουλος, Δουρούμης, Γ. Μουλιάτος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Φ. Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Λικάι (76' Μάραντος), Πέτσι, Λάζαρης, Σεριάτος, Σεφεράσι, Σταματελόπουλος (35' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Τσέρτος (64' Σπανός), Κακαλής.