Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 13:03

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-3: Η πρόκριση ήρθε στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-3: Η πρόκριση ήρθε στο β' ημίχρονο

Με γκολ που σημείωσε στο β' ημίχρονο η Ανδρούσα κέρδισε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου, τον Χανδριναϊκό με 3-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Στο α' ημίχρονο, ο Χανδριναϊκος ήταν ανταγωνιστικός χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κατσίποδα. Από την άλλη η Ανδρούσα χρειάστηκε χρόνο να προσαρμοστεί στις γηπεδικές συνθήκες στο πρώτο μέρος και δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη όμως ανέβασε την απόδοση της έγινε απειλητική και μέσα σε 15 λεπτά σχεδόν κατόρθωσε να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει τη νίκη πρόκριση.
Στο 55' ο Βλαχόπουλος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Μετά από 5 λεπτά ο Βλαχόπουλος κινήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή για τον Κάλλα ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 70' ο Βλαχόπουλος με ατομική προσπάθεια έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από το Νικητόπουλο και πέτυχε το 0-3.
Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Ντενίς, Βασιλόπουλος, Παυλέας, Καρανταράκης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος (71' Καρλής), Μεμά (46' Μαμουσάι), Σαχινάϊ, Αθ. Κοντός (80' Καραμπάτσος), Γιάνναρης.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Πιχιγιόνι, Βαβαρούτσος, Τσώνης, Κωτσάκης, Καλογερόπουλος, Θεοδωσόπουλος (85' Ιμεράσι), Μαραγκούλιας, Γεωργιόπουλος, Κάλλας, Βλαχόπουλος.