Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 12:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμη για την πρεμιέρα με Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμη για την πρεμιέρα με Τέλλο Αγρα

 

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχουμε το Σαββατοκύριακο με την "Μαύρη Θύελλα" να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Τέλλο Άγρα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με τις δύο ομάδες να γνωρίζονται ήδη καλά μιας και αναμετρήθηκαν δύο φορές στο Κύπελλο Μεσσηνίας, με την Καλαμάτα να παίρνει την πρόκριση με 2-2 στους Γαργαλιάνους και νίκη 3-0 στου Μεσσηνιακού. Στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα και θα δείξουν εξ αρχής ότι δίκαια θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Κουντάνης και Κουκούτσης. Ο πρώτος έκανε εγχείρηση χιαστών και η επιστροφή του αργεί πολύ ενώ ο Κουκούτσης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα

Κάλεσμα στον κόσμο από τη Λέσχη Φιλάθλων Καλαμάτας

Η νεοσύστατη Λέσχη Φιλάθλων Καλαμάταε με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο Σαββατιάτικο ματς με τον Τέλλο Άγρα, ενώ τονίζει ότι μετά το τέλος του θα γίνουν εγγραφές στη Λέσχη. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Όλοι στο γήπεδο για τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Τέλλο Άγρα. Να δώσουμε δυναμικό παρών το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. στο πέταλο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Όλοι μαζί για την αγαπημένη μας ομάδα. 

ΥΓ1. Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τον ΣΦΚ. 

ΥΓ2. Η ζωή μαύρη, η ψυχή Θύελλα".