Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 11:26

Καλή αρχή θέλει στο Μεσολόγγι ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θέλει ο Μεσσηνιακός και αυτό θα συμβεί αν πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα και οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν με όπλο την καλή τους ψυχολογία να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.
Το Μεσολόγγι είναι μία ομάδα στα μέτρα του Μεσσηνιακού που θα παραταχθεί με αμυντική τακτική και θα κοιτάξει να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Κυριακόπουλου.
Το σημαντικό είναι να μη δεχθεί γκολ στα πρώτα λεπτά η καλαματιανή ομάδα, μιας και με τη δύναμη της έδρας είναι λογικό οι αντίπαλοι να μπουν δυνατά.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια και τις προπονήσεις ο Δημήτρης Τσάκωνας και οι συνεργάτες του Ελβιο Μάνα και Γιώργος Κατσούλης, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κυριακόπουλος.
Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Νινιό, Κουρεντζή, Μπιμπίρη και Μπαστακό. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μπεγέτης, Αργυρόπουλος και Δασκαλάκης, με τους Χελά και Τσουλάκο να βρίσκονται λίγο μπροστά τους,
ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Βιτάλι.
Ο Τσουκάλης που του λείπουν παιχνίδια πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ ο Ταχματζίδης λογικά θα καθίσει στον πάγκο.
Χθες οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα στο γήπεδο τους και σήμερα το πρωί θα γίνει ένα τελευταίο χαλάρωμα πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Μεσολόγγι (3.30 μ.μ.) όπου και θα διανυκτερεύσει.
Διαιτητής στην Κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι ο Τζουανόπουλος (Αχαΐας), με βοηθούς τους Τσιρίνη και Οικονόμου από τον ίδιο σύνδεσμο.
Κ.Ηλ.