Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 15:36

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-1: Πρώτη νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Ο Α.Ο. Φαραί άνοιξε το σκορ στο Μελιγαλά, αλλά ο Εθνικός ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος. Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στην επανάληψη γύρισαν το ματς και πήραν την πρώτη φετινή νίκη στην Α' τοπική.

Ο Εθνικός παρουσίασε κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και ο Α.Ο. Φαραί, αφού προειδοποίησε στο 15' με τον Πέτσι, έκανε το 0-1 στο 22'. Ο Κακαλής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και τροφοδότησε τον Πέτσι που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Στη συνέχεια οι Καλαματιανοί έφθασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τους Κακαλή και Σεριάτο, αλλά ο Δημητρέλης κράτησε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. 

Ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του και ο Α.Ο. Φαραί φάνηκε ότι είχε μείνει στα… αποδυτήρια. Ετσι σε τρία λεπτά ήρθε η ανατροπή. Ο Μουρούσιας στο 55' ισοφάρισε σε 1-1 και στο 58' ο Καρατζούλιας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κανελλόπουλου από τον Μούσα. Το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς αποβλήθηκε στο 80' με 2η κίτρινη κάρτα ο Χότζα. Ο Εθνικός, αν και με δέκα παίκτες, κράτησε όμως το προβάδισμα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Σταύρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σαραντόπουλος, (85' Λάγιος) Θανόπουλος, Φέστας, Σίνος, Καρατζούλιας, Καρύδης, Ζάγουρας, Αλεβίζος (46' Κανελλόπουλος), Χότζα, Μουρούσιας.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος (65' Σπανός), Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Λικάι, Μούσα, Σεριάτος, Παχής, Πέτσι, Κακαλής (80' Σταματελόπουλος), Σεφεράσι (75' Τσέρτος).