Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 13:55

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Mε 11άδα ανάγκης κόντρα στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Απρόσμενη ήττα και μάλιστα εντός έδρας με 0-1 από το Διαβολίτσι γνώρισε την Κυριακή ο Πανθουριακός.

Ο φιλόδοξος σύλλογος αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ και παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο. "Ηταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Δεν κινηθήκαμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μας επηρέασε πάρα πολύ το γρήγορο γκολ και χάσαμε 20 λεπτά για να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο για να διασπάσουμε τη συμπαγή άμυνα του Διαβολιτσίου. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά είχαμε άσχημα τελειώματα", λέει ο Γιώργος Αργυρόπουλος για την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. 

Ο προπονητής του Πανθουριακού ξεκαθαρίζει  ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει καθόλου την ομάδα του ενόψει της συνέχειας, που περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον πρωτοπόρο (μαζί με το Μιλτιάδη) Πάμισο.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πάντως με 11άδα ανάγκης την Κυριακή, καθώς οι Ντόκο, Δασκαλάκης, Μιγκάκης και Πετρόγιαννης είναι τραυματίες και ο Χελάς τιμωρημένος.

"Παρά τα προβλήματα θα προσπαθήσουμε για τι καλύτερο. Παίζουμε με μια καλή ομάδα με ιστορία και το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο", δηλώνει ο Γ. Αργυρόπουλος.

Ενίσχυση στην επίθεση με Κάνιστρα

Μπορεί ο Πανθουριακός να έχει δώσει δύο ματς στο πρωτάθλημα, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται. Τελευταίο απόκτημα ο Φάνης Κάνιστρας, ο οποίος ήταν πέρυσι από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της Αναγέννησης Παραλίας στην Α' τοπική. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα από ένα τραυματισμό και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα. Οπως και να 'χει, πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή που όταν επιστρέψει θα δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης.