Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 10:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πίστη για νίκη με την πρωτοπόρο Βάρδα

Γράφτηκε από τον

 

Η πολύμηνη αναμονή και ταλαιπωρία έφθασε στο τέλος της, καθώς ο Τσικλητήρας Πύλου επιστρέφει σήμερα στο "σπίτι" του.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί στις 4 μ.μ. την πρωτοπόρο Βάρδα, εγκαινιάζοντας το νέο χλοοτάπητα, ο οποίος ήταν και ο λόγος που η ομάδα ξενιτεύτηκε για 130 μέρες. 

Βλέπετε, ήταν Κυριακή 29 Μαΐου όταν ο Τσικλητήρας Πύλου νικούσε με 3-0 τη Δόξα Μεγαλόπολης και άνοιγε σαμπάνιες για την ιστορική άνοδο στη Γ' εθνική.

Εκτοτε το γήπεδο έκλεισε για να γίνουν οι εργασίες αλλαγής του τάπητα. Πλέον ο αγωνιστικός χώρος είναι... χαλί και οι παίκτες ανυπομονούν για την πρώτη παράσταση ενώπιον του κοινού τους.

Απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που είναι αλάνθαστη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και οδηγεί την κούρσα στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Η Βάρδα θα έρθει στην Πύλο με τον αέρα της πρωτοπόρου (4 στα 4), αλλά και αρκετό κόσμο στο πλευρό της. Δυναμικό "παρών" θα δώσουν βέβαια και οι φίλοι του Τσικλητήρα, αφού το σημερινό είναι το πρώτο ματς σε εθνικές κατηγορίες που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πύλου. 

"Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία επιστρέφουμε στη φυσική μας έδρα, στο σπίτι ματς. Θέλουμε λοιπόν να επιστρέψουμε με τον καλύτερο τρόπο και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη", το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνει στο "Notosport" ο προπονητής των νταμπλούχων Μεσσηνίας Νίκος Κακαλέτρης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με χαλάρωμα. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του τραυματία Ρούσση, ο οποίος όμως τις τελευταίες μέρες ανέβασε ρυθμούς και συγκεντρώνει πιθανότητες να προλάβει το ματς. Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζεται για 5η σερί αγωνιστική ο τιμωρημένος από πέρυσι Κωστής.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Τσικλητήρας Πύλου - Βάρδα

Περράκης, Ταμάλης, Μητρόπουλος (Αθηνών)

Χαλκίδα - Φωστήρας

Κορδολαίμης, Φαρμάκης, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής)

Παναχαϊκή - Δόξα Μεγαλόπολης

Κούλης, Καραλής, Καράμερος (Ηλείας)

Ερμιονίδα - Θήβα

Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Τσιρογιάννης (Αχαϊας)

Λουτράκι - Ζευγολατιό

Ρατσιάτος, Λυκομήτρος, Λέκκας (Αργολίδας)

Παναρκαδικός - Αχαϊκή

Τσαμούρας,Φαγκρίδας, Αλεξόπουλος (Πειραιά)

Αστέρας Αμαλιάδας - Αιολικός

Νίκας, Σερεμέτης, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

Ρεπό: Παναργειακός

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή και θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. Εξαίρεση αποτελεί το Αστέρας Αμαλιάδας - Αιολικός, που θα αρχίσει στις 11 π.μ. και το Παναχαϊκή - Δόξα Μεγαλόπολης που θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Βάρδα 8-2 12

2. Παναχαϊκή 4-0 10

3. Παναρκαδικός 4-2 8

4. Φωστήρας 6-0 7

5. Ερμιονίδα 5-2 6

6. Τσικλητήρας Πύλου 4-3 5

7. Αχαϊκή 4-5 4

- Λουτράκι 2-3 4

. Ζευγολατιό 2-5 4

-. Θήβα 2-5 4

11.Αιολικός 2-3 3

-. Παναργειακός 1-4 3

13. Χαλκίδα 0-1 2

-. Δόξα Μεγαλόπολης 5-9 2

 

15. Aστέρας Αμαλιάδας 1-6 1