Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 14:04

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Λύτρωση στο 87' με Μπακόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Λύτρωση στο 87' με Μπακόπουλο

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από την Καλαμάτα η Κυπαρισσία. Ο ΑΟΚ επικράτησε στο φινάλε  με 2-1 της Α.Ε. Αβίας και ισοβαθμεί στη 2η θέση της Α' τοπικής με "Μαύρη Θύελλα" και Διαβολίτσι.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και μοιράζονται με την Ανδρούσα την 8η θέση.

Η Κυπαρισσία προηγήθηκε στο 11' με διαγώνιο σουτ του Κωνσταντόπουλου και η μαχητική Α.Ε. Αβίας ισοφάρισε στο 38' με πλασέ του Παγώνη. Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και λίγο έλειψε μάλιστα να το πληρώσουν για δεύτερη φορά, αλλά ο Πολυμενέας σούταρε στο 70' άουτ. 

Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 87' από στημένη φάση. Ο Μανδραπήλιας εκτέλεσε το κόρνερ και ο νεαρός Μπακόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε με πλασέ και λύτρωσε την Κυπαρισσία. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Βρυώνη και Μαντά.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γκλίγκα, (46' Αποστολίδης) Φουρναράκος, Γεωργαντάς, Κορμπής (65' Πολυμενέας), Γεωργίκος (87' Αλντέσκου), Καραματσούκης, Παγώνης. 

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Μανδραπήλιας, Ανδρεόπουλος (57 Πετρόπουλος) ), Βασιλόπουλος (79' Ζαφείρης), Τριανταφύλλης (65' Μπακόπουλος)