Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 13:27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ερυθρόλευκος" ο Στέλιος Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τα "ερυθρόλευκα" θα φορά πλέον ο Στέλιος Ηλιόπουλος.

Ο 33χρονος μέσος συμφώνησε χθες με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και το Σάββατο θα τεθεί μάλιστα αντιμέτωπος με τον Πανθουριακό από τον οποίο έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" για την 5η αγωνιστική της Α' τοπικής, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στα Φιλιατρά. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο σερί νίκες (είχε προηγηθεί και το 3-1 με τον Αστέρα Αρφαρών) και δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Πίστη Σπάλλα για νικηφόρα συνέχεια

"Οπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ολα τα παιχνίδια για εμάς είναι ίδια και προσπαθούμε να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Ακόμα όμως είναι νωρίς και θέλουμε πολλούς βαθμούς και δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας", δηλώνει στο "Notosport" ο Λάκης Σπάλλας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στέκεται ακόμα στο γεγονός ότι: "Σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε μικρούς σε ηλικία παίκτες. Αυτό έγινε και στα Φιλιατρά, όπου αγωνίστηκε ο 16χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Γεωργουλάκος. 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαν δύναμη και πάθος και πήραν μια σημαντική νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω και την Εράνη για τη φιλοξενία".

 

Αγωνιστικά, ο Λυμπερόπουλος που δεν αγωνίστηκε την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει με τον Πανθουριακό και έτσι πλην των Αργάνη και Αλεξανδρόπουλου, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην προετοιμασία.