Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 13:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Καθάρισε γρήγορα ένα ακόμη παιχνίδι...

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Καθάρισε γρήγορα ένα ακόμη παιχνίδι...

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Καλαμάτα χρειάστηκε λίγα μόλις λεπτά για να καθαρίσει τη νίκη.

Οπως και την προηγούμενη εβδομάδα με την Αβία, έτσι και χθες με το Διαβολίτσι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η "Μαύρη Θύελλα" μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. 

Το τελικό 3-0 ήρθε απόλυτα δίκαια για τους «μελανόλευκους» που παρουσιάστηκαν ενισχυμένοι με τους νεοαποκτηθέντες Καντούτση και Αθανασόπουλο να κάνουν ντεμπούτο και να δείχνουν από νωρίς ότι δυναμώνουν την ομάδα και θα την βοηθήσουν πολύ στην συνέχεια.

Απέναντι στην καλά οργανωμένη ομάδα του Διαβολιτσίου, η Καλαμάτα βρήκε γρήγορα λύσεις με τα γκολ του Σαραντόπουλου στο 2' και του Καλαντζή στο 12'. Ο τελευταίος μάλιστα σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο ματς και έφτασε τα 7 γκολ σε 5 ματς στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια η Καλαμάτα είχε την υπεροχή και ο Νάτσης στο 61' πέτυχε το 3-0. Στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 φάσεις που έμειναν αναξιοποίητες και το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Συνολικά βελτιωμένη η εικόνα της Καλαμάτας που με πρωταγωνιστή τον Καλαντζή αλλά και μια γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής της βαθμολογίας. 

Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Καλαμάτα που έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε ματς. Με 13 βαθμούς είναι μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Μιλτιάδη που έχει το απόλυτο των βαθμών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 2' η Καλαμάτα επιτέθηκε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σαραντόπουλο που ελίχθηκε στην περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει έτσι πολύ νωρίς το 1-0 για την Καλαμάτα.

Η Καλαμάτα συνέχισε να πιέζει και το δεύτερο γκολ δεν άργησε. Ηταν το 12' όταν ο Τσουλάκος από αριστερά έκανε το γύρισμα στον Καλαντζή και αυτός με άπιαστο αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0 για την Καλαμάτα.

Το Διαβολίτσι βγήκε πρώτη φορά μπροστά στο 18' όταν ο Τσουκάλης έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 24' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καντούτση στον Καλογερόπουλο ωστόσο δεν φάνηκε να υπήρξε παράβαση.

Στην επόμενη φάση, στο 25', ο Τσουλάκος μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 33' ο Σαραντόπουλος βρήκε τον Τσουλάκο στην περιοχή αυτός έπιασε το σουτ αλλά απόκρουσε ωραία σε κόρνερ ο Κατσαρέας.

Στο 36' ο Νάτσης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Καλαντζή ο οποίος μπήκε από αριστερά και έκανε ένα πολύ ωραίο πλασαριστό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου η Καλαμάτα διατήρησε την υπεροχή και είχε μια ευκαιρία με τον Αθανασόπουλο να πλασάρει άουτ στο 50'.

Στο 59' όμως ο Νάτσης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής γράφοντας το 3-0.

Στο επόμενο λεπτό η Καλαμάτα άγγιξε το τέταρτο γκολ αλλά ο Καλογερόπουλος νικήθηκε στο τετατετ με τον Κατσαρέα καθώς ο γκολκίπερ του Διαβολιτσίου απόκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ του παίκτη της Καλαμάτας.

Ο Αθανασόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 60' και ένα λεπτό αργότερα αντικαταστάθηκε κερδίζοντας το χειροκρότημα από την εξέδρα.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Γιάννης Καλογερόπουλος της Καλαμάτας βρέθηκε αντίπαλος με τον αδερφό του Αντώνη Καλογερόπουλο του Διαβολιτσίου.

Περισσότερος κόσμος από ότι σε προηγούμενα παιχνίδια καθώς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού βρέθηκαν χθες περίπου 500 θεατές.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί οι Μπασιλάρης και Παναγιωτόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος (75' Βασιλόπουλος), Λιόλιος, Μπαστακός, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Νάτσης, Σαραντόπουλος (46' Σταματελόπουλος), Τσουλάκος, Αθανασόπουλος (61' Μπάρκας).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Τσουκάλης, Σταματόπουλος, Κρεμμύδας, Μουλαβασίλης, Αθανασόπουλος (46' Διαγούπης), Καλογερόπουλος, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ (61' Παπαδογιάννης), Θεοδωρόπουλος (66' Τσουκαλάς).