Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 15:51

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΡΑΝΗ 1-2: Πρώτη νίκη με Μητρόπουλο, Χρονόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη, την πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε χθες η Εράνη, που κέρδισε στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα με 2-1.

Μια νίκη που αναμένεται εκτός από βαθμολογικά, να βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος, ώστε η Εράνη να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της με στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Κατάφερε μέσα σε διάστημα 5 λεπτών στις αρχές του β' μέρους να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ και από εκεί και πέρα να διατηρήσει το υπέρ της νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. 

Η Ανδρούσα είχε την υπεροχή στο α' ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε σε αυτό το διάστημα να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που έκαναν οι παίκτες της (Βλαχόπουλος, Κωτσάκης (2) και Γεωργιόπουλος). Ετσι στην επανάληψη βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, αλλά κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Το 0-1 έγινε στο 50' όταν ο Κώτσος εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, δημιουργήθηκε σύγχυση και ο Μητρόπουλος που έγινε αποδέκτης της μπάλας βγήκε μόνος απέναντι στον Κοσμά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 55' ο Κώτσος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο β' δοκάρι, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και στην άνοδο ο Χρονόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 81' από σέντρα του Μαραγκούλια ο Κωτσάκης με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Πιχιγιόνι, Βαβαρούτσος, Δέδες, Κωτσάκης, Καλογερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσώνης (46' Μαραγκούλιας), Βλαχόπουλος, Θεοδωσόπουλος (80' Παπαδημητρίου), Βασιλογιαννακόπουλος (70' Βιδάκης).

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπαν, Αλεβίζος, Κώτσος, Νικολακόπουλος (40' λ.τρ. Μητρόπουλος), Δημόπουλος, Χρονόπουλος, Κόλλιας (85' Διονυσόπουλος), Σπυρόπουλος (79' Γιαννακόπουλος), Γριβοκωστόπουλος.