Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 14:04

Αγωνιστική των ντέρμπι...

Γράφτηκε από τον

Ρετιρέ για δύο πλέον στην Α' τοπική... Καλαμάτα και Μιλτιάδης συγκατοικούν στην πρώτη θέση, όντας οι μοναδικές αήττητες ομάδες της κατηγορίας.

Στην παρέα τους όμως, φιλοδοξεί να προστεθεί και η Αναγέννηση Παραλίας, εφόσον κερδίσει το Σάββατο την "Μαύρη Θύελλα" και παράλληλα, ο Πάμισος υποχρεώσει την Κυριακή στην πρώτη του ήττα το Μιλτιάδη. Τα ντέρμπι όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και την Κυριακή στην Κυπαρισσία θα παίξουν η ομώνυμη ομάδα με τον Πανθουριακό, Με άλλα λόγια οι έξι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα αναμετρώνται μεταξύ τους, στην 8η αγωνιστική της Α' τοπικής. Καλαμάτα και Μιλτιάδης, έχουν από 19 βαθμούς, η Αναγέννηση 16, ο Πανθουριακός 15, η Κυπαρισσία 14 και ο Πάμισος 13. Αυτές είναι και οι ομάδες που δείχνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και λογικά θα βρίσκονται μέχρι το φινάλε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. 

 

Η "Μαύρη Θύελλα" είναι βέβαια το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και καλείται να το δείξει στα διαδοχικά παιχνίδια με Αναγέννηση και Μιλτιάδη, στα οποία αν κάνει το απόλυτο, θα απολαμβάνει για πρώτη φορά τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής. Η 8η αγωνιστική εκτός από ντέρμπι στα ψηλά, περιλαμβάνει και σημαντικά ματς στην ουρά της βαθμολογίας, όπως το Τέλλος Αγρας - Ανδρούσα και Α.Ο. Φαραί - Αστέρας Αρφαρών.