Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 11:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους…", τονίζει ο Δ. Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους…", τονίζει ο Δ. Τσάκωνας

Την Κυριακή το απόγευμα η Καλαμάτα κινδύνευσε να γνωρίσει την πρώτη της φετινή ήττα, καθώς ισοφάρισε (1-1) κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στο 93', τον Μιλτιάδη στο ντέρμπι κορυφής της Α' τοπικής που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Ηταν ένα άσχημο απόγευμα για την ομάδα της Καλαμάτας που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση η οποία μάλιστα προκάλεσε και έντονη γκρίνια στην εξέδρα.

Το γκολ του Καλαντζή στο 93' μετρίασε κάπως την πίκρα και κράτησε την ομάδα στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να σβήσει την αρνητική εικόνα της ομάδας. Το... καμπανάκι άλλωστε είχε χτυπήσει από τα προηγούμενα ματς, όταν η Καλαμάτα πετύχαινε δύσκολες νίκες χωρίς σε πολλές περιπτώσεις να παίζει καλά.

Αυτή τη φορά η κακή εικόνα συνδυάστηκε και με αρνητικό αποτέλεσμα και τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν ερχόταν το γκολ του Καλαντζή στο φινάλε...

Στο μελανόλευκο στρατόπεδο σίγουρα υπάρχει στεναχώρια για την προχθεσινή εικόνα και το αποτέλεσμα. Κόντρα στον Μιλτιάδη πήραν όλοι το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης και υποτίμησης αντιπάλου και ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα για βελτίωση της ομάδας, ώστε αφενός να μείνει στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος και αφετέρου να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια.

"Καλύτερα στην συνέχεια"

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας παραδέχεται ότι η ομάδα δεν παίζει αυτό που μπορεί, ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια ωστόσο πιστεύει στην ομάδα και περιμένει καλύτερα πράγματα στην συνέχεια.

"Οι βαθμοί που έχουμε πάρει είναι ικανοποιητικοί και η ομάδα είναι πρώτη αλλά το θέαμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Εχουμε πραγματικά καλούς παίκτες αλλά μέχρι τώρα δεν αποδίδει η ομάδα το ποδόσφαιρο που μπορεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες που σε πολλές περιπτώσεις αδικούν τους εαυτούς τους. Γίνεται μια νέα προσπάθεια στην Καλαμάτα με στόχο το καλύτερο. Καταλαβαίνω τον κόσμο που δυσανασχετεί αλλά χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο το άσχημο αποτέλεσμα με τον Μιλτιάδη και περιμένουμε ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στην συνέχεια", τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Ο απολογισμός και τα επόμενα ματς

Η Καλαμάτα πλέον κοιτάζει την συνέχεια και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Αρφαρών εκτός έδρας. Κόντρα στον Μιλτιάδη η Καλαμάτα έκλεισε με απολογισμό 7 βαθμούς μια τριάδα αγώνων με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά της στην βαθμολογία (Πάμισο, Αναγέννηση. Μιλτιάδη) και το προσεχές διάστημα θα παίξει με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2016 θα παίξει διαδοχικά με Αρφαρά εκτός, Ολυμπιακό εντός, Εράνη εκτός και Εθνικό εντός. Ζητούμενο θα είναι η βελτίωση και το 4 στα 4 που θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της στην βαθμολογία. 

 

Θυμίζουμε πως συνολικά μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 9 πρώτες αγωνιστικές της Α' τοπικής και με τους 23 βαθμούς που έχει βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά από τον Μιλτιάδη και 4 από Αναγέννηση και Πανθουριακό.