Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 13:52

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0: Μπορούσε τη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0: Μπορούσε τη νίκη

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Μεγαλόπολης η τοπική Δόξα και ο Φωστήρας σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, γιατί είχε τις ευκαιρίες για να το πετύχει όμως οι παίκτες της στις επιθετικές προσπάθειες τους δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα.

Οι κυριότερες από αυτές ήταν στο 33' όταν σουτ του Παναγιωτίδη απέκρουσε ο Μπαλασάκης, στο 44' σουτ του Ν. Λυμπερόπουλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Φωστήρα και στο 92' και πάλι σουτ του Ν. Λυμπερόπουλου επίσης έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Μπαλασάκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Καρβούνη από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

ΔΟΞΑ: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (70' Πρίκας), Κατσαρός (93' Γκ. Πέππα), Παναγιωτίδης (87' Κ. Αθανασόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλασάκης, Κόπελας, Δημακάκος, Παραράς, Μεντής, Κοτίτσας, Ταχμαζίδης (88' Βλάχος), Καλημέρης, Κοσμίδης (72' Κουτσούμπας), Σκάρος, Ντάφλας (63' Λέσι).

 

• Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού στη μνήμη για τους αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές της Σαπεκοένσε, αλλά και των άλλων θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που έγινε μεσοβδόμαδα στην Κολομβία.