Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 14:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν χθες το απόγευμα στο Ασπρόχωμα ο Πανθουριακός και η Αναγέννηση Παραλίας στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Πολύ καλό παιχνίδι δεν έγινε αφού οι δύο ομάδες κοιτούσαν πως θα διατηρήσουν ανέπαφη την εστία του και από εκεί και πέρα πως θα βρουν το δρόμο για να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες φάσεις στην περιοχή τους Λίβα και με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα σε κάποιες από αυτές και όχι μόνο στην τελευταία που είχαν στο δεύτερο μέρος, που ήταν και η φάση της ισοφάρισης.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν παραπάνω προσοχή στην αμυντική γραμμή αφού οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς είναι καλοδεχούμενο. Κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, έδειχναν ότι μπορούν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος, όμως δεν υπολόγιζαν στον Κάνιστρα που ήρθε με φόρα από τον πάγκο και κατάφερε σχεδόν 10 λεπτά (8 για την ακρίβεια) μετά την είσοδό του στο ματς να σκοράρει.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπήκε με αρκετή όρεξη στο παιχνίδι και έσπρωξε τους συμπαίκτες τους, ώστε όχι μόνο να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά αν τους δινόταν η ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη.

Τα γκολ

Στο 63' ο Τρίψας εκτέλεσε φάουλ ο Σταθάς έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε με την μπάλα να φτάνει στον Γερμάνη που κινήθηκε στην πορείας της, σούταρε για να αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πανθουριακού. Η μπάλα έφυγε πλάγια και ο Γερμάνης έκανε τη σέντρα στο β' δοκάρι σχεδόν πετάχτηκε ο Μουλιάτος και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 75' ο Παντσιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάνιστρας που πρόλαβε αμυντικούς και Λίβα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Καλές στιγμές

Στο 21' ο Πανταζής από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' ο Τρίψας προσπάθησε να σκοράρει με φάουλ, όμως ο Σταθάς απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Μουλιάτο, ο οποίος σούταρε αμέσως, αλλά η μπάλα βρήκε στον Κλουβάτο και απομακρύνθηκε. Στο 33' σουτ του Ντόκο από τη γωνία της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Λίβας και στη συνέχεια μπλόκαρε. Στο 52' δυνατό σουτ του Χελά μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Λίβας με τα πόδια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 69' ο Παντσιώτης έκανε τη μακρινή μπαλιά στην απέναντι πλευρά για τον Κάνιστρα, ο οποίος απέφυγε με ωραία κίνηση έναν αμυντικό και σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Άλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ντόκο (20' σουτ), Σπ. Δασκαλάκης (24' σουτ) και Μουλιάτος (70' σουτ).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Πετρόγιαννης (67' Κάνιστρας), Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Ντόκο (90' Αντωναίος), Μουστάκας, Σπ. Δασκαλάκης, Β. Πανταζής, Χελάς. 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς (87' Πετράκος), Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Θ. Δασκαλάκης (92' Ι. Πανταζής), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μάρης (81' Βεργόπουλος), Τριανταφυλλάκης.