Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 17:09

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-0: Παραμένει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Ν.Ι. Γιακουμή, η Σπερχογεία επικράτησε χθες στην έδρα της με 1-0 του Νέου Αρι και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α1 τοπική.

Ο Ν.Ι. Γιακουμής στο 26'  αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Χριστόπουλου και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Ενα γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, που συνεχίζει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί οι "ταύροι" να μην έπιασαν σπουδαία απόδοση στο παιχνίδι, όμως φρόντισαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος και να φτάσουν στη 8η σερί νίκη, από τις 9 που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα. Με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια οι Ν.Ι. Γιακουμής, Μπάλλας και Ζουμπόπουλος, θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχαν και η ομάδα τους να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη ο Νέος Αρις, προσπάθησε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο. Έριξε βάρος στην άμυνα και από εκεί και πέρα επιχείρησε με κάποιες στημένες κυρίως φάσεις να απειλήσει την εστία του Τσούλου και να φτάσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο τελευταίο διάστημα του ματς πίεσε περισσότερο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Σπερχογεία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 88' αποβλήθηκε ο Μπάλλας με απευθείας κόκκινη για εξύβριση.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου (75' Μούστος), Μπαλαούρας, Γ. Δωδεκάτος, Μοσχίδης, Ζουμπόπουλος, Μπάλλας, Δικαίος (82' Ι. Καραχάλιος), Ν.Ι. Γιακουμής, Χριστόπουλος (72' Ζέππος).

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής, Αναστασόπουλος (75' Κουρκουτάς), Κωστόπουλος, Ι. Σπηλιώτης (85' Ε. Σπηλιώτης), Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Κυριόπουλος, Σταυριανέας, Μπουζαλάς (60' Μπάκας).