Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 15:15

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια", λέει ο Γ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Εθνικός νίκησε το Μιλτιάδη και διεύρυνε στις πέντε αγωνιστικές το αήττητο σερί, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από τις 29 Οκτωβρίου λοιπόν και το 3-0 με τον Πανθουριακό, η ομάδα του Μελιγαλά έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, ενώ στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Α' τοπικής είχε μόλις πέντε βαθμούς.

Ο  Γιάννης Αντωνόπουλος μιλώντας στο "Νotosport"  αποδίδει την αγωνιστική άνοδο στη συμμετοχή στις προπονήσεις, αλλά και στο καλό κλίμα.

"Η βαθμολογική θέση στο ξεκίνημα μας αδικούσε και κάναμε μια κουβέντα με τα παιδιά. Δουλέψαμε στις προπονήσεις και πλέον ο κάθε παίκτης έχει βρει το ρόλο του στην ομάδα. Πιστεύω ότι το μυστικό είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε ενωμένοι και δεν υπάρχουν γκρίνιες.  Σε αυτή την προσπάθεια βοηθούν πολύ και οι Μουρούσιας, Μακρυνιώτης, Καραταζούλιας, Θανόπουλος , που είναι χρόνια στην ομάδα", λέει ο προπονητής του Εθνικού. Οσο για το στόχο στο πρωτάθλημα: "Να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι μέχρι τώρα είμαστε μέσα στο πλάνο μας".

Ο Γ. Αντωνόπουλος αναφέρθηκε και στη σημαντική νίκη επί του Μιλτιάδη, ο οποίος μέχρι προχθές είχε ηττηθεί  μόνο από τον Πάμισο.

"Ηταν ένα παιχνίδι που λόγω βροχής κυριάρχησε η δύναμη στο πρώτο ημίχρονο. Εγιναν λίγες φάσεις και από μια αδράνεια της άμυνας δεχτήκαμε γκολ. Πιέσαμε πολύ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ισοφαρίσαμε γρήγορα και στη συνέχεια ήρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ. Ηταν κρίσιμη η φάση που δεν έγινε το 0-2, γιατί ο Μιλτιάδης είναι καλή ομάδα και θα ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Μετά το 2-1 κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το προβάδισμα". 

 

Ο Εθνικός με τη κυριακάτικη νίκη έφθασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της Α' τοπικής. Με καλή ψυχολογία και χωρίς προβλήματα ετοιμάζεται  πλέον για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.