Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 21:25

Σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η Καλαμάτα να είναι αήττητη στην Α' τοπική και στο +6 από τη δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας, αλλά ουδείς στις τάξεις της επαναπαύεται.

Ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δήλωσε άλλωστε στο "Notosport" ΄ότι ακόμα είναι νωρίς για να κριθεί ο τίτλος, με δεδομένο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος.

Από την πλευρά της η διοίκηση σκέπτεται τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο υλικό. Το ζητούμενο  είναι να τεθούν από το χειμώνα οι βάσεις για το… καλοκαίρι και το επόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Εφόσον φυσικά η "Μαύρη Θύελλα" επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και πάρει το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία. Γι' αυτό και όσοι παίκτες έρθουν το επόμενο διάστημα στην Καλαμάτα, θα αποκτηθούν με τη συμφωνία ότι θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Ο αριθμός των μεταγραφών θα καθοριστεί στη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Παπαδόπουλος με τους στενούς του συνεργάτες την περίοδο των Χριστουγέννων, μιας και ο πρόεδρος της Καλαμάτας είναι αυτές τις μέρες στο εξωτερικό. 

Το απόλυτο μέσα στο 2016

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα προετοιμάζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Εράνη στα Φιλιατρά, όπου θα επιδιώξει τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Μετά την Εράνη, ακολουθεί την Τετάρτη ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με την Ανδρούσα και το τελευταίο ματς στο 2016  είναι με τον Εθνικό Μελιγαλά για την 13η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Στόχος δεν είναι άλλος από το "3 στα 3" προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Θυμίζουμε,  ότι ο πρώτος ημιτελικός με την Ανδρούσα ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 και η Καλαμάτα έχει προβάδισμα λόγω και του εκτός έδρας γκολ.

 

Αν προκριθεί θα διεκδικήσει το τρόπαιο το Φλεβάρη με το νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Παραλίας - Πανθουριακός.