Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 14:35

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Πίκρα για την ισοπαλία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Ο Α.Ο. Φαραί έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αλλά το 1-1 με τον Τέλλο Αγρα αφήνει πικρή γεύση. 

Και αυτό γιατί η καλαματιανή ομάδα κρατούσε μέχρι το 94' τους τρεις βαθμούς. και ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ έπειτα από απόκρουση πέναλτι του Μάρη!

Εκτός από τη νίκη έχασε στο φινάλε και το Μούσα που αποβλήθηκε και θα απουσιάσει από το προσεχές ματς με τον ισόβαθμο (12 βαθμούς) Απόλλωνα Καλαμάτας.

Νοκ - άουτ παραμένει  και ο τραυματίας Παπαδόπουλος, ενώ αμφίβολη κρίνεται  η συμμετοχή του τραυματία Πιτσιλή, καθώς και του Πέτσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και κόντρα στον Αγρα πάντως ο Α.Ο. Φαραί έπαιξε με απουσίες (Μαυροειδάκος, Παπαδόπουλος, Πέτσι, Πιτσιλής), αλλά είχε καλή παρουσία και άγγιξε το δεύτερο διπλό στην Α' τοπική.

"Η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί δεχτήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, που ο Αγρας ανέβηκε για να ισοφαρίσει, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έκανε μόνο μια φάση και είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Εχουμε χτίσει ένα σερί και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί  Νίκος Γεωργακλής.